anna mahdollisuus toisenlaiseen tarinaan!

Toisenlaisia tarinoita -kampanja kerää varoja FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n kehitysyhteistyöhankkeeseen, joka tulee parantamaan tyttöjen ja nuorten naisten työllisyyttä ja koulutusmahdollisuuksia Edon maakunnassa Nigeriassa. Juuri toimeentulomahdollisuuksien puute on keskeinen syy sille, että nuoret naiset lähtevät ihmiskauppiaiden mukana Eurooppaan, ja päätyvät usein prostituutioon ja velkavankeuteen.

Haimme kehitysyhteistyöhanketta varten rahoitusta Suomen ulkoministeriöltä keväällä 2018 ja keräsimme rahaa hankkeen rahoituksen omavastuuosuuteen. Valitettavasti emme saaneet vuoden 2018 hakukierroksella ulkoministeriön rahoitusta hankkeellemme.

Tällä hetkellä (5.4.2019) meillä on koossa 5191 euroa, jotka tulemme käyttämään tänä vuonna alkavaan, pienimuotoisempaan, nuorten naisten koulutus- ja toimeentulomahdollisuuksia parantavaan yhteistyöhankkeeseen nigerialaisten kumppanijärjestöjemme kanssa.

Tule siis tekemään toisenlaisia tarinoita ja lahjoita! Haluamme olla tekemässä maailmaa, jossa naisilla on kestäviä tapoja työllistää itsensä, eikä yhdenkään naisen tai tytön tarvitse lähteä ihmiskauppiaan matkaan.

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona tilille FI74 5780 0720 4858 90 (FinnWID – Naiset kehitystyössä ry). Kirjoita maksun viestiin ”Toisenlaisia tarinoita”.

Voit tukea toimintaamme myös liittymällä FinnWID – Naiset kehitystyössä ry:n jäseneksi, tulemalla mukaan toimintaamme tai jakamalla tietoa ihmiskaupasta esimerkiksi Facebookissa.

Lisätietoja: info@finnwid.fi / www.finnwid.fi

Rahankeräyslupa: RA/2018/1095, voimassa 1.1.2019-31.12.2020 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata