anna mahdollisuus toisenlaiseen tarinaan!

Toisenlaisia tarinoita -kampanja kerää varoja FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n kehitysyhteistyöhankkeeseen, joka tulee parantamaan tyttöjen ja nuorten naisten työllisyyttä ja koulutusmahdollisuuksia Edon maakunnassa Nigeriassa. Juuri toimeentulomahdollisuuksien puute on keskeinen syy sille, että nuoret naiset lähtevät ihmiskauppiaiden mukana Eurooppaan, ja päätyvät usein prostituutioon ja velkavankeuteen.

Olemme hakeneet hanketta varten rahoitusta Suomen ulkoministeriön kansalaisjärjestöille suunnatusta hankehausta keväällä 2018. Toisenlaisia tarinoita -kampanjalla keräämme hankkeen rahoituksen omavastuuosuutta, jonka suuruus on noin 8 000 euroa.

Jätimme hankehakemuksen ulkoministeriöön 14.5.2018. Tavoitteemme tälle vuodelle oli kerätä vähintään puolet hankkeen omavastuuosuudesta. Saavutimme tavoitteen jo syyskuussa, ja meillä on nyt (10.12.2018) koossa 4225 euroa! Lisäksi keräsimme kesän 2018 aikana Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjen avulla noin 3000 euroa, josta merkittävä osuus tullaan käyttämään hankkeen omavastuuosuuden kattamiseeen.

Vielä on kuitenkin matkaa 8000 euroon! Tule siis tekemään toisenlaisia tarinoita ja lahjoita! Haluamme olla tekemässä maailmaa, jossa naisilla on kestäviä tapoja työllistää itsensä, eikä yhdenkään naisen tai tytön tarvitse lähteä ihmiskauppiaan matkaan.

Voit  tehdä lahjoituksen tilisiirtona tilille FI74 5780 0720 4858 90 (FinnWID – Naiset kehitystyössä ry). Kirjoita maksun viestiin ”Toisenlaisia tarinoita”.

Kuusi prosenttia kerätyistä varoista menee viestintä- ja rahansiirtokuluihin. Toisaalta pystymme jokaista lahjoitettua euroa kohden hakemaan ulkoministeriöltä noin 12 euroa suunnitteilla olevaa hankettamme varten, joten mikäli saamme ulkoministeriön rahoituksen, lahjoitukset kertautuvat moninkertaisiksi!

Voit tukea toimintaamme myös liittymällä FinnWID – Naiset kehitystyössä ry:n jäseneksi, tulemalla mukaan toimintaamme tai jakamalla tietoa ihmiskaupasta esimerkiksi Facebookissa.

Lisätietoja: info@finnwid.fi / www.finnwid.fi

Rahankeräyslupa: RA/2017/1275, voimassa 1.1.-31.12.2018 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata